Kecantikan adalah ‘Kerjaya’ Sepanjang Hayat

Anggunayu.com fokus bantu bumiputera ceburi bidang perniagaan berasaskan kecantikan.

Sesi Latihan dan bimbingan kepada spa owner. Melalui kursus
usahawan ini, peserta akan diajar bagaimana mereka MAMPU memiliki Mobile Spa /
Home Facial tanpa kedai Atas Nama Sendiri.

 

5 SEBAB KENAPA MOBILE SPA PLATFORM LAHIR USAHAWAN BERJAYA

1) Tiada Kos Pemasaran

Kaedah Pemasaran Di Hujung Jari

Mobile Spa / Home Facial adalah dengan menjalankan servis facial dari kediaman kita ataupun anda boleh pergi terus ke rumah pelanggan,secara mobile. Bermakna anda mendapat tempahan daripada pelanggan, kemudian anda pergi ke tempatnya atau kediamannya untuk melakukan mobile spa. Sangat senang dan jimat. 

Dengan melalui Mobile Spa / Home Facial ini mereka akan membuat tempahan secara mobile/mesej menggunakan Whatshap / Wechat / Instagram atau facebook Panggil saje beautician mobile spa mereka untuk datang ke rumahnya dan terus boleh rasai pengalaman melakukan facial ibarat seperti di Pusat Kecantikan juga.

Maklumlah, zaman sekarang ni orang dah tak sempat nak ke Pusat Kecantikan. Kalaupun sempat, mereka malas nak bergerak. Tapi dalam hati tetap teringin nak alami pengalaman facial dan melakukan facial treatment. Jadi, amat mudah dan menguntungkan bila anda ambil peluang permintaan Mobile Spa / Home facial di rumah ini dan menjalankan bisnes mengenainya.

2). Kos Overhead sangat kecil

 
 

3. Zero Bayaran Sewa Kedai

Mobile Spa / Home Facial atau dari rumah ini bayaran yang dikenakan ke atas pelanggan minimun RM88.00 pun lagi murah. Jadi pastinya ia lebih menjimatkan dan memudahkan pelanggan yang tak perlu susah-susah ke Pusat Kecantikan. Call saja mobile spa beautician ni untuk datang lakukan facial treatment . Tentunya ia pilihan yang lebih menarik kepada pelanggan yang serba sibuk masa kini

4) Servis Caj Yang Rendah

Mobile spa?

Mobile Spa bayaran yang dikenakan ke atas pelanggan minimun RM88.00 sangat murah

Full facial service menggunakan product  skincare dari Japan 

Intensive treatment menggunakan machine Eternal Beauty teknologi dari South Korea,

Sangat berkesan dalam membersihkan liang pori.

Dengan power EB dapat member kesan Lifting membentuk muka menjadi V shape (kuruskan buang lemak kat muka) . 

Menegangkan, menganjalkan kulit & reduce wrinkle hape

Siapa tak nak? Anda mendapat PERCUMA RM380 servis membentuk muka menjadi V shape seperti artis Korea.

5. Kos Tanggungan Sangat Rendah

Jika Buat Mobile Spa Apa Yang Kita Perlu Tanggung?

Kos Minyak Sahaja!

Nak pergi rumah customer duit minyak dan tambang pengangkutan….

Mobile Spa adalah dengan menjalankan servis facial dari kediaman kita ataupun anda boleh pergi terus ke rumah pelanggan TRANSFORM muka customer lebih cantik gorgeous. Sangat senang dan Jimat secara mobile. Bermakna anda mendapat tempahan daripada pelanggan, kemudian anda pergi ke tempatnya atau kediamannya untuk melakukan mobile spa.

Pendek kata semuanya bergerak di dalam kediaman sahaja.

Pengalaman saya buat bisnes ini,kos minyak seminggu RM80. Seminggu RM100. Sebulan baru RM400.

Jika Sehari servis customer 5 orang (RM88.00 X 5 =RM440.00 Duit facial anda dapat X 30 hari ????

Bayangkan anda hanya cuci muka sahaja sebulan dapat income RM13,200.00

Sangat berbaloi!! Sebulan Mobile Spa dapat Income 5 Angka!

Anda seorang suri rumah?, Penjawat awam?,Bekerja sendiri?, Tapi tiada modal untuk mula berniaga?

Sebenarnya semua orang perlukan duit lebih, lebih-lebih lagi dizaman serba moden ni betul tak?. barang, minyak, tol semua naik harga. Ramai pekerja sekarang diberhentikan kerja, gaji semua habis buat bayar hutang. Pendapatan gaji RM1500 tidak cukup untuk menampung keperluan keluarga untuk sebulan, hari kedua je dah tolak semua duit untuk bayar hutang piutang. kerja overtime susah payah, hujung bulan bayar hutang. disini ada cara nak buat duit lebih bagi wanita atau lelaki yang berminat untuk tambah pendapatan TANPA MODAL Satu sen!!

V SHAPE TESTIMONI

  • Edit Widget
  • Duplicate Widget
  • Remove Widget

"Saya tak tahu apa-apa, bolehkah saya mengikuti kursus Usahawan Mobile Spa?"